Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας..!

Οι εκλογές για την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου ολοκληρώθηκαν. Το αποτέλεσμα δικαιώνει σε κάθε περίπτωση την επιθυμία πολλών επιχειρηματιών για ένα επιμελητήριο που θα λειτουργεί με ήθος και διαφάνεια και θα είναι καθημερινός αρωγός και συμπαραστάτης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Δύο παράγοντες χαρακτήρισαν, κατά τη γνώμη μας, αυτή την προεκλογική περίοδο. Η πολιτισμένη ατμόσφαιρα με κεντρικό άξονα της αντιπαράθεσης τα επιχειρήματα της κάθε παράταξης και η μεγάλη συμμετοχή των επιχειρηματιών στην ψηφοφορία.
Ο Μηνάς Μελισσείδης με την πραότητα του χαρακτήρα του, το ήθος και την εμπειρία του, συσπείρωσε και έδωσε μια πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα του επιμελητηρίου, άποψη, η οποία εκτιμήθηκε και υποστηρίχθηκε από μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών, όπως καταδεικνύουν και τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών.
Απομένει η διευθέτηση που χρειάζεται για την ανάδειξη της Διοίκησης ,που θα οδηγήσει το Επιμελητήριο στην επίτευξη των αναπτυξιακών του στόχων. Των στόχων εκείνων, που θα ενδυναμώσουν και θα υποστηρίξουν με κάθε τρόπο την επιχειρηματικότητα.
Να συγχαρούμε την παράταξη του κ. Μανόλη Αλιφιεράκη και όλους τους συμβούλους για την εκλογή τους .
Να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους επιχειρηματίες, φίλους και συναδέλφους που στήριξαν τον συνδυασμό  και  εμένα προσωπικά.
Με εκτίμηση

Κώστας Γ. Φραγκιαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: