Υποψήφιος με την «Επιμελητηριακή Σύμπραξη» ο Κώστας Γ. Φραγκιαδάκης στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Με τη βεβαιότητα ότι η συμμετοχή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης,μέσω της οποίας έρχεται η επιτυχία,αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές για την Νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηράκλείου ,που θα πραγματοποιηθούν στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Οι θεσμοί θεμελιώνονται επάνω σε αρχές που όμως δεν φέρνουν σημαντικά αποτελέσματα χωρίς την δική μας υποστήριξη και συμμετοχή.
Το επιμελητήριο είναι το «σπίτι των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», είναι το σπίτι μας, με κοινό στόχο όλων την ανάπτυξη.
Ένα επιμελητήριο  ανοιχτό στην καινοτομία,πρωτοπόρο και δημιουργικό που θα αγκαλιάσει με τρόπο πρακτικό και δημιουργικό τα σημερινά προβλήματα των επιχειρήσεων απασχολεί τη σκέψη και τη δράση των περισσοτέρων επιχειρηματιών.
Μεγάλες προκλήσεις είναι τα καθημερινά μας προβλήματα: η φορολογίαρευστότηταεπαγγελματική ανασφάλεια.
Στηρίξτε και εσείς  μαζί μου αυτή την φρέσκια προσπάθεια με τη συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία αλλά και στη συνέχεια.

Επιθυμία και προσπάθεια όλων μας είναι ένα επιμελητήριο ανεξάρτητο,ακηδεμόνευτο, ανοιχτό στον επιχειρηματία.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Κώστας Φραγκιαδάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο κατά το έτος 1965. Είναι νυμφευμένος με την Ελένη Δεληγιαννίδου με την οποία απέκτησαν δύο τέκνα.
Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Ηρακλείου το 1983. Εργάστηκε για ένα έτος(1985) στη ΔΕΗ και στη συνέχεια για τρία χρόνια(1986-1989) στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας Coca Cola.
Ο συναρπαστικός τομέας των πωλήσεων έμελλε να τον κερδίσει ολοκληρωτικά από το 1989,έτος κατά το οποίο βρίσκεται να  φοιτά στη Σχολή Ασφαλιστικών Συμβούλων της Ασφαλιστικής Εταιρείας Generali.
Ο τομέας των ασφαλιστικών υπηρεσιών από τούδε και στο εξής αποτέλεσε το επαγγελματικό πεδίο,το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στον Κώστα Φραγκιαδάκη να αναπτυχθεί και να αναδείξει τις εξαιρετικές δυνατότητές του στις πωλήσεις ασφαλιστικών υπηρεσιών με συνέπεια,αξιοπιστία και ακρίβεια.
Η συμμετοχή, η ομαδική προσπάθεια, η συνεργασία και η γνώση  τον φέρνουν στη θέση του Manager της Generali από το έτος 1994 μέχρι το έτος 2000, όπου αναδεικνύονται οι άριστες ικανότητές του στην οργάνωση και διοίκηση της δραστηριότητάς του τμήματός του.  
Το έτος 2000 αναλαμβάνει την Διοίκηση του ασφαλιστικού καταστήματος της εταιρείας ALICO.
Το 2004 ιδρύει το Πρακτορείο Ασφαλιστικών Υπηρεσιών «Παγκρήτια Ασφαλιστική»,το οποίο και διευθύνει μέχρι σήμερα.
Έχει βραβευθεί πολλλές φορές από συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες για τη ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του ίδιου και των συνεργατών του αλλά και για το το μέγεθος της ποσοτικής παραγωγής τους.
Ο Κώστας Φργκιαδάκης είναι Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Ηρακλείου και αντιπρόσωπος του θεσμού στα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα.
Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια Πωλήσεων,Marketing και Risk Management.















Συντονισμός | Κείμενα | Φωτογραφίες: SPIROS P.MOURELATOS 

Δεν υπάρχουν σχόλια: