Μιά Πόλη...Βρωμούσα!


Δεν θα συνομολογούσαμε στην σημασία και συγγραφή αυτού του κειμένου αν η κατάσταση στους δρόμους του Ηρακλείου Κρήτης δεν ενοχλούσε την όσφρηση μας,την αισθητική και πιθανότατα  και την υγεία μας.

Η απαράδεκτη πρακτική της άρνησης για εργασία,η οποία ασκήθηκε κατά κόρον και καταχρηστικά τα προηγούμενα αρκετά χρόνια,έχει ολοκληρώσει τον κύκλο ανοησίας από τον οποίο ξεκίνησε και πρέπει πλέον να παραμεριστεί.

Δεν είναι λογικό η διεκδίκηση για εξασφάλιση της εργασίας και των μισθών,μιάς ομάδας πολιτών να ακυρώνει βασικά και αυτονόητα δικαιώματα όλων των άλλων πολιτών.
Η άρνηση του καθήκοντος έναντι της κοινωνίας και που με τη θέλησή σας έχετε αναλάβει,ανεξάρτητα από την οικονομική απολαβή, είναι ίδιον ανθρώπων χαμηλής νόησης.
Όλοι εμείς ενδιαφερόμαστε πρωτίστως για την υγεία μας,την οποία όλοι εσείς βάζετε σε κίνδυνο.
Επιπροσθέτως μας δημιουργείτε οικονομική ζημία,καθώς οι τόνοι σκουπιδιών και η δυσοσμία,αποτρέπουν την διέλευση των υποψηφίων πελατών μας.
από τους δρόμους που βρίσκονται τα καταστήματά μας.

Αγνοείτε ότι οι μισθοί σας πληρώνονται και από τους δυσβάστακτους φόρους που πληρώνουμε,όλοι εμείς,που δραστηριοποιούμαστε στον ιδιωτικό τομέα.
Δεν κατανοούμε γιατί η επιβάρυνση της ατμόσφαιρας με παθογόνα μικρόβια,η οποία επιδρά με άγνωστους και ασφαλώς επικίνδυνους τρόπους στην υγεία όλων δεν έχει συγκινήσει τις εισαγγελικές αρχές.
Δεν μας ενδιαφέρουν οι απαρχαιωμένες,ανώριμες και ανόητες αντιλήψεις, οι δικές σας και των συνδικαλιστών σας, ότι όλα πρέπει να είναι κρατικά, για να έχετε εσείς το εισοδηματάκι σας...
Δεν μπορεί μια οικονομική διεκδίκηση να αιτείται με εκβιαστικές μεθόδους, που θυμίζουν την Σικελική Μαφία.
Πως είστε σίγουροι ότι το ποσόν που χρεώνουν αυτή τη στιγμή οι Δήμοι θα είναι μικρότερο από αυτό που θα χρεώνει μια ιδιωτική εταιρεία,που θα έχει αναλάβει την αποκομιδή των απορριμάτων;
Η ιδιωτική πρωτοβουλία δημιουργεί προϋποθέσεις και για αποτελεσματικότερη διαχείριση και για μείωση των τιμών...Επιπλέον θα απασχολήσει και πολλούς εργαζόμενους...
Και ασφαλώς θα αιτηθούμε την αφαίρεση των φόρων που θα υπολογίσει ο Δήμος,για όσες ημέρες η υπηρεσία για την οποία πληρώνουμε,δεν λειτουργούσε με δική σας υπαιτιότητα.
Σταματήστε! Έχετε απογοητεύσει και εξοργίσει τους πολίτες!


Δεν υπάρχουν σχόλια: